Live chat

Trenutno smo online.

Kontaktirajte nas!
Prodaja - 061 091 091
Servis - 061 840 840

I'm online

pon-pet 09:00h do 18:00h
sub 09:00h do 16:00h

Kuhinjska napa

Bosch napa DFL064W50

 
 
Stanje na upit

Podijeli:

Podaci o proizvodu

  • Način upravljanja: Mehaničko
  • Broj motora: 1
  • Tip kuhinjske nape: Ugradbena
  • Razina buke: 69 dB
  • Osvjetljenje: Da

373,00 KM

BESPLATNA DOSTAVA I ODVOZ STAROG APARATA U KANTONU SARAJEVO

CIJENA ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE

Dostupnost proizvoda na upit

061 091 091

Način upravljanja
Mehaničko
Broj motora
1
Tip kuhinjske nape
Ugradbena
Razina buke
69 dB
Osvjetljenje
Da
Dimenzije aparata (ŠxVxD)
59.8 x 20.3 x 29.0 cm
Promjer odvodne cijevi
15 cm
Energetski razred

Protok zraka
400 m³/h
Boja
Metalno siva
Broj nivoa ventiliranja
3
Širina
60.0 cm
Dodatne karakteristike

Opis proizvoda
Halogeno osvjetljenje od 2 x 20 W
Savjeti
Pri izboru kuhinjske nape je vrlo bitno provjeriti specifikaciju o protoku zraka (u m3/h) koji vam zapravo otkriva kapacitet nape i njenu snagu. Nape se razlikuju obzirom na način protoka zraka – neke rade na principu odvajanja zraka a neke na principu recirkulacije zraka. Kod napa koje zrak vraćaju u prostor (recirkulacija) važno je da imate dobre filtere, prvenstveno ugljični filter koji će upiti sve neugodne mirise.
Garancija
2 godine + 3 godine dokupa.
  • Dostava > BESPLATNO (za iznos veći od 200 KM)
 
 

Posljednji pregledani proizvodi
Svi korisnici

Energetski razred: A · Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60.0 × 85.0 × 60.0 cm · Boja: Bijela
689,00 KM
Opis proizvoda: Glatka staklokeramička površina Jednostavne za čišćenje, sigurne i moderne staklokeramičke ploče su nešto što svaka kuhinja danas mora imati. Tave i šerpe na staklokeramičkoj ploči u direktnom su kontaktu s površinom ploče tako da nema trošenja energije uzalud. Vrata od punog stakla koja se lako čiste Konstruisana upotrebom panela od punog stakla, unutrašnjost vrata na sebi nema nitne što je čini lakom za čišćenje u samo jednom potezu. Svaka Beko ugradbena pećnica ima ovakva vrata od punog stakla. Za detaljnije čišćenje, unutrašnje staklo može biti uklonjeno pomoću određenog alata. · Savjeti : Energiju ćete uštediti i pravilnim izborom veličine električne grijače ploče i plinskog plamenika na štednjaku. Energetski najučinkovitije, ali i najbrže ćete kuhati na ploči ili plameniku veličine koja odgovara veličini dna korištene posude. Nikada ne zagrijavajte praznu grijaču ploču! Kratko vrijeme prije nego je jelo gotovo isključite grijaču ploču - grijača ploča će ostati topla, jelo će se nastaviti kuhati, a vi ćete smanjiti potrošnju električne energije · Garancija: 5 godina
865,00 KM
Dijagonala: 55" / 140 cm · Kvaliteta slike: Ultra HD · Dodatne karakteristike: Rezolucija UHD Smart OS WebOS 5 Boja Siva Veličina ekrana 55 Serija K925 Model Q55K925BUS Tjuner DVB-T/T2/C/S/S2 Kontrast 1100:1 Ugao gledanja 178°/178° Jačina zvučnika 2X10W box zvučnici HDMI 3 USB 2 HDR10 Da Garancija 3 godine NEOGRANIČENE OPCIJE Radite više stvari u isto vreme? Nikakav problem, jer ovaj Tesla TV vam omogućuje da podelite ekran, tako da možete gledati TV (ili igrati igrice uz konzolu ili kompjuter povezan putem HDMI-ja) i pretraživati Internet u isto vreme! Lako je napraviti prečice, raspoređivati aplikacije i pronaći razna podešavanja, kao i promeniti veličinu, stil ili samu poziciju titla. UŽIVAJTE U POVEZANOSTI Bežično povežite svoj TV sa kompjuterom ili telefonom (Miracast, DLNA) kako biste pregledali materijale i fotografije na velikom ekranu, i kontrolisali uređaj koristeći daljinski upravljač. Sprema se važna utakmica, ali deca spavaju? Imate dve praktične mogućnosti: 1) koristite svoje Bluetooth slušalice, ili 2) iskoristite ThinQ aplikaciju da kontrolišete TV, prebacite zvuk na slušalice telefona i pojačajte do maksimuma! DOBRODOŠLI U WEBOS webOS je inteligentni TV operativni sistem, dizajniran da pruži odlično audio-vizuelno iskustvo i podrži televizijsko emitovanje širom sveta. On podržava Dolby audio, HDR, HLG, kao i neke od najpopularnijih svetskih aplikacija: Netflix, YouTube, Prime video itd.
999,00 KM

Najprodavaniji proizvodi
Kuhinjske nape

Način upravljanja: Mehaničko · Broj motora: 1 · Tip kuhinjske nape: Ugradbena
219,00 KM
Način upravljanja: Mehaničko · Broj motora: 1 · Tip kuhinjske nape: Ugradbena
199,00 KM
Način upravljanja: Mehaničko · Broj motora: 1 · Razina buke: 69 dB
239,00 KM
Hvala Vam!
Upravo ste dodali sljedeći proizvod u korpu: