Live chat

Trenutno nismo online.

Kontaktirajte nas!
061 091 091

I'm offline

pon-pet 08:00h do 20:00h
sub 09:00h do 16:00h

Škrinje

Indesit škrinja OS 1A 200

 

Podaci o proizvodu

Energetska klasa
A+
  • Energetski razred: A+
  • Obim: 204 l
  • Dimenzije aparata (ŠxVxD): 80.6 x 86.5 x 64.2 cm
  • Boja: Bijela
  • Klimatski razredi: SN.N.ST.T

542,00 KM

-15% 460,70 KM JEDNOKRATNO PLAĆANJE
-5% staro za novo
Energetski razred
A+
Obim
204 l
Dimenzije aparata (ŠxVxD)
80.6 x 86.5 x 64.2 cm
Boja
Bijela
Klimatski razredi
SN.N.ST.T
Razina buke
41 dB
Dodatne karakteristike
Indikatori: alarm, brzo zamrzavanje, temperatura
Super Freeze
mogućnost zaključavanja
balansna vrata
statični način hlađenja

Opis proizvoda
Od sada zamrznuta hrana raspolaže sa puno prostora
Zamrzivači Indesit posjeduju veliki kapacitet i komociju. Škrinje su opremljene sa praktičnim i prostranim posudama koje omogućavaju da se bolje i lakše rasporedi hrana za zamrzavanje. Jednom zamrznutu hranu je moguće pronaći lako zahvaljujući posudama koje se pomjeraju.
Zamrzivači Indesit u klasi A+ garantuju najbolje performanse uz minimalnu potrošnju.
Uz funkciju brzo zamrzavanje temperatura se spušta na minimum za jedan kratak period kako bi se ubrzao proces zamrzavanja, čime se hrana bolje čuva.
Savjeti
*Postavite frižidere I zamrzivače na što hladnijem mjestu u kući (nikako u blizini šporeta radijatora ili bojlera). Hladniji prostor znači veću uštedu energije – svaki stupanj manje može smanjiti potrošnju električne energije i do 6%.
*Izbjegavajte izloženost frižidera i zamrzivača sunčevom zračenju.
*Prilikom postavljanja frižidera I zamrzivača, obavezno ostavite dovoljno prostora za prozračivanje između stražnjeg dijela uređaja i zida (oko 10 cm) kako ne bi došlo do pregrijavanja, a time i povećanja potrošnje el. energije.
*Termostat regulirajte na srednju poziciju. Niža temperatura ne znači nužno i bolje čuvanje hrane, a potrošnja energije može porasti i za 10-15%
*Standardna temperatura zamrzavanja je -18oC, a podesite li temperaturu za 1oC niže, možete povećati potrošnju el. energije i za 5%.
*Pri kupovini novog kućanskog uređaja potražite oznaku razreda energetske učinkovitosti proizvoda. Proizvodi su označeni slovima A, B, C, D, E, F, G. Uređaji s oznakom A troše najmanje energije.
Garancija
5 godina
  • Dostava > BESPLATNO, unutar 48h!
  • Servis > BESPLATNO unošenje i priključenje!
  • Promo > Unicredit akcija
  • Finansiranje > 0% trošak finansiranja!
 
 

Posljednji pregledani proizvodi
Svi korisnici

Način upravljanja: Mehaničko · Broj motora: 1 · Tip kuhinjske nape: Samostojeća zidna
279,00 KM
Opis proizvoda : Doživite elegantniji, manji PS4, nevjerojatne snage u igri i uvijek na usluzi igračima. PS4 novog izgleda - Doživite nevjerojatno jasne i živopisne boje uz HDR sliku koja oduzima dah. - Organizirajte igre i aplikacije i podijelite ih s prijateljima koristeći novo, intuitivno sučelje. - Pohranjujte igre, aplikacije, snimke zaslona i videozapise uz dodatne mogućnosti pohrane 500 GB Bežični upravljač DUALSHOCK 4 ažuriran je novim izgledom i završnom obradom, što obuhvaća vidljiviju, šareniju svjetlosnu traku koja će vam omogućiti još izravnije upravljanje igrom. To je najergonomičniji, najintuitivniji upravljač za PlayStation koji smo ikada napravili. Remote Play (Mrežna igra) Usmjeravajte igre na svoj PC ili Mac, PlayStation Vita ili Sony Xperia preko kućne WiFi mreže i nikada više nemojte biti vezani za televizor. Dijelite sadržaj s drugima za samo nekoliko sekundi Dijelite snimke zaslona i videozapise na Twitteru i Facebooku. Povežite se s prijateljima Organizirajte zabave, pričajte s prijateljima ili se pridružite nekoj zajednici i pronađite nove igrače. Izađite u svijet Sklapajte saveze, izravnajte račune i igrajte se s prijateljima i rivalima na mreži u mrežnim načinima igranja – ekskluzivno uz PlayStation Plus. U kompletu uz konzolu dolazi najnovija i najpopularnija igrica FIFA 19.
659,00 KM
OS / Operativni sistem: Android OS/v9.0 Pie · CPU/ Processor: Octa-core (4x2.3 GHz Cortex-A73 & 4x1.7 GHz Cortex-A53) Exynos 9610 Octa (10nm) · RAM / Radna memorija: 4.0 GB
699,00 KM

Najprodavaniji proizvodi
Škrinje

Energetski razred: A · Obim: 400 l · Dimenzije aparata (ŠxVxD): 130.0 × 85.0 × 70.0 cm
666,00 KM
Energetski razred: A+ · Obim: 204 l · Dimenzije aparata (ŠxVxD): 80.6 x 86.5 x 64.2 cm
542,00 KM
Energetski razred: A · Obim: 325 l · Dimenzije aparata (ŠxVxD): 110.0 × 85.0 × 70.0 cm
589,00 KM
Hvala Vam!
Upravo ste dodali sljedeći proizvod u korpu: