Kategorije

Robne marke

 
Način plaćanja
Sigurna online kupovina
O nama

 

Kupitehniku.ba je online portal putem kojeg firma Kupitehniku d.o.o. by general servis Sarajevo približava svoje usluge krajnjim korisnicima. Na ovaj način želimo svoje usluge prema cijenjenim klijentima učiniti što jeftinijim, bržim i efikasnijim.

Kupitehniku d.o.o. by general servis je društvo s ograničenom odgovornošću za unutrašnju i vanjsku trgovinu i usluge s četrdesetogodišnjim iskustvom u branši, sa sjedištem u Sarajevu, Ulica Envera Šehovića 54.

Kupitehniku d.o.o. by general servis je ovlašteni servis i distributer Indesit, Hotpoint-Ariston i Candy kućanskih aparata i rezervnih dijelova.

Kupitehniku d.o.o. by general servis se bavi veleprodajom, maloprodajom i servisiranjem kućanskih aparata. Kako bismo što kvalitetnije obavljali svoje djelatnosti, uspostavili smo funkcionalnu organizacionu strukturu. 

Naš slogan FOL JE U KVALITETU nastao je kao razultat sljedećeg: najvažnije vrijednosti prema kojima mjerimo i određujemo svoju ukupnu uspješnost su usmjerenost na potrebe kupca i zadovoljstvo kupca izvršenim poslom.

 

Zahvaljujemo se na povjerenju,

Vaš Kupitehniku d.o.o. by general servis