Live chat

Trenutno nismo online.

Kontaktirajte nas!
Prodaja - 061 091 091
Servis - 061 840 840

I'm offline

pon-pet 09:00h do 18:00h
sub 09:00h do 16:00h

Dostava

 

 
Dostava
Rok dostave
Količina i težina
Minimalna vrijednost za dostavu
Koliko košta dostava i šta je sve obuhvaćeno? Vršimo besplatnu dostavu, unošenje, priključenje bijele tehnike, te odvoženje otpadne ambalaže sa mjesta priključenja u radijusu od 30 kilometara od centralnog skladišta u Sarajevu. Dostava i priključenje preko 30 kilometara od centralnog skladišta se naplaćuje 25,00 KM. Ako kupite tri ili više aparata bijele tehnike, dostava i priključenje su GRATIS. Dostava malih kućanskih aparata preko 30 kilometara udaljenosti od centralnog skladišta u Sarajevu se naplaćuje u iznosu od  8,00 KM
Kada će biti isporučeni moji proizvodi? Vaši naručeni proizvodi će biti isporučeni unutar 7 radnih dana ili u vrijeme koje ste naknadno dogovorili sa našim prodajnim agentima.
Gdje vršite dostavu? Dostavu vršimo na cijeloj teritoriji BIH, bez obzira da li se radi o urbanom ili ruralnom području.
Šta sve dostavljate? Dostavljamo kompletan asortiman sa našeg web portala, bez obzira na vrijednost artikla.
Šta je bitno da provjerim prije isporuke aparata? Bitno je da provjerite informacije važne za našu Službu dostave, a to su: da li naše dostavno vozilo može prići mjestu isporuke, da li je stubište u kojem se nalazi Vaš stan dovoljno prostorno za unošenje gabaritnih proizvoda, da li su vrata od prostorija dovoljno široka i slično. Naš tim će se pobrinuti da pronađe sva moguća rješenja.
Kako mogu dobiti najnovije informacije o stanju isporuke? Možete pozvati naš Call centar na Viber broj 061 091 091 na dan isporuke, kako bi bili sigurni da se Vaša isporuka odvija po dogovoru.
Hvala Vam!
Upravo ste dodali sljedeći proizvod u korpu: