Live chat

Trenutno nismo online.

Kontaktirajte nas!
Prodaja - 061 091 091
Servis - 061 840 840

I'm offline

pon-pet 09:00h do 18:00h
sub 09:00h do 16:00h

Dostava

 

 
Dostava
Rok dostave
Količina i težina
Minimalna vrijednost za dostavu
Koliko košta dostava i šta je sve obuhvaćeno? Vršimo besplatnu dostavu u cijeloj BiH. U Kantonu Sarajevo sve kupljene uredaje iz domena bijele tehnike (veš mašine, perilice/sušilice, sušilice, mašine za sude, frižidere, štednjake, ugradbene pecnice i ugradbene ploče) besplatno dovozimo i unosimo do visine 3. sprata stambenih zgrada ukoliko nema lifta ili ukoliko uredaj fizicki ne može stati u lift). Unos za više spratove se dodatno naplacuje, što se definiše prilikom dogovora o dostavi. Odvoz starog uredaja prilikom kupovine novog je takoder besplatan. Izbacivanje starog uredaja za kupca u podrum ili ispred zgrade ili prijevoz na drugu lokaciju ne radimo. Usluga ce se izvršiti pod uslovom da je moguce prici stambenoj jedinici dostavnim vozilom, te ukoliko je fizički moguće unijeti uredaje kroz vrata i sl. U suprotnom, dostava se vrši do krajnje moguce tačke. Priključenje se vrši ukoliko su spremni priključci za struju, vodu i odvod.
Prikljucenje ne podrazumijeva ugradnju pecnice, ploče, nape, ugradbenog frižidera i ugradbene mašine za sudje u kuhinjske elemente. Naknadni
dolazak se naplacuje u iznosu od 30 KM.
Kada će biti isporučeni moji proizvodi? Vaši naručeni proizvodi će biti isporučeni unutar 7 radnih dana ili u vrijeme koje ste naknadno dogovorili sa našim prodajnim agentima.
  Šta sve dostavljate? Dostavljamo kompletan asortiman sa našeg web portala, bez obzira na vrijednost artikla.
Hvala Vam!
Upravo ste dodali sljedeći proizvod u korpu: