Live chat

Trenutno nismo online.

Kontaktirajte nas!
061 091 091

I'm offline

pon-pet 09:00h do 18:00h
sub 09:00h do 16:00h

Plaćanje i finansiranje

 

Kako bi kupovina bila dostupna svima, Kupi Tehniku d.o.o. je obezbijedila raznovrsne opcije finansiranja. Od sada ne morate da se brinete na koji način možete platite željeni artikal sa naše web stranice ili na koji način trebate kreditiranje.

Osigurali smo nekoliko načina plaćanja i to: pouzećem, odnosno gotovinom prilikom dostave, kreditnim i/ili debitnim karticama: Master i Visa /pikpay, zatim internet plaćanje e-pay i PayPal, uplatom u pošti, banci i tako dalje. Pomoću shopping kartica i robnih kredita naših partnerskih banaka, penzionih kredita FZPIO/MIO FBIH te sindikalnih kredita, osigurali smo finanasiranje od 3 do 24 rate, bez kamata i žiranata.

 
Plaćanjem pouzećem
Internet plaćanje
Kreditiranje
Žiralno plaćanje
Da li željeni proizvod mogu platiti na kućnoj adresi? Da. Proizvod možete platiti našem dostavnom osoblju gotovinom ili karticama raznih banaka putem GPRS uređaja.
Da li ću dobiti fiskalni račun i garanciju za kupljeni proizvod? Da. Za svaku kupovinu, bez obzira da li je plaćanje obavljeno u našem maloprodajnom objektu ili na Vašoj kućnoj adresi, uredno dobijate fiskalni račun i uredno popunjenu garanciju. Uvijek provjerite da li ste dobili ove dokumente, jer su važni za period važenja garancije.
Da li postoje dodatni troškovi za plaćanja na kućnoj adresi, provizije na mobilnom POS uređaju i sl?  Ne, mi ne obračunavamo dodatne troškove plaćanja, bez obzira gdje i kako je plaćanje izvršeno.
Hvala Vam!
Upravo ste dodali sljedeći proizvod u korpu: