Live chat

Trenutno nismo online.

Kontaktirajte nas!
Prodaja - 061 091 091
Servis - 061 840 840

I'm offline

pon-pet 09:00h do 18:00h
sub 09:00h do 16:00h

Registracija novog korisnika
 
Lični podaci
*
*
*
Muški  Ženski
*
*
*
*
*
Da  Ne
*
*
*
*
*Registracijom pristajete na uvjete korištenja i uvjeti prodaje.
 
Izjava o korištenju ličnih podataka

Opći uvjeti korištenja i uvjeti prodaje

Opšti uslovi korištenja

Korištenje internet stranice

Internet stranicu  www.kupitehniku.ba možete koristiti za vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema Uslovima korištenja koji su niže navedeni.

Molimo Vas da Uslove korištenja koji slijede obavezno pažljivo pročitate prije početka korištenja internet stranice www.tehnodepo.ba u svrhu ostvarivanja kupovine proizvoda prezentiranih na web shopu ili dobijanja informacija o pojedinom proizvodu.

Kada pristupate kupovini naših proizvoda putem online kupovine ili posjećujete ove internet stranice radi dobijanja informacija o pojedinom proizvodu, smatra se da ste upoznati i saglasni s ovim Uslovima korištenja. U suprotnom kompanija Tehnodepo d.o.o. se oslobađa svake odgovornosti.

Ako niste saglasni s ovim Uslovima korištenja tada nemojte koristiti ovu internet stranicu u svrhu kupovine proizvoda ili pribavljanja informacija o istim.

Korisnici internet stranice www.tehnodepo.ba prihvataju korištenje sadržaja ovog portala isključivo za vlastitu upotrebu i na vlastitu odgovornost. Korisnicima internet stranica www.tehnodepo.ba strogo je zabranjeno korištenje specijalizovanih programa (roboti, crawleri) radi preuzimanja sadržaja sa stranica. Strogo su zabranjeni i bilo kakvi hakerski napadi čiji cilj je ugrožavanje, otežavanje rada ili onesposobljavanja stranica. Nedozvoljeno korištenje internet stranica smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Pojmovi

U daljem tekstu Opštih uslova korištenja, radi jednostavnosti i boljeg razumijevanja teksta, koristićemo se sljedećim pojmovima:

Trgovac je kompanija Tehnodepo d.o.o. Sarajevo koja posluje pod trgovačkim imenom Tehnodepo. Kompanija Tehnodepo d.o.o. je ujedno i vlasnik internet stranice www.kupitehniku.ba.  Online usluge koje kompanija Tehnodepo d.o.o. pruža putem internet stranice www.kupitehniku.ba su besplatne informacijske usluge korisnicima internet stranice, upravljanje sadržajem i sprovođenje finansijskih transakcija. Adresa kompanije je Džemala Bijedića 124, 71000 Sarajevo. JIB: 4202081630000, PDV broj: 202081630000, kontakt e-mail: podruznica2@tehnodepo.ba, kontakt tel: 033/725-123

Adresa podruznice 2 " Kupi Tehniku" je Envera Sehovića 17, Novo Sarajevo, Sarajevo JIB: 4202081630026

Online kupovina je ostvarivanje kupovine proizvoda putem www.kupitehniku.ba web shopa.

Proizvodi su svi proizvodi koji su istaknuti na www.kupitehniku.ba web shopu, a koje je moguće kupiti putem online kupovine.

Korištenje www.kupitehniku.ba web shopa je pristup stranici www.kupitehniku.ba radi dobijanja informacija o sadržaju iste i/ili ostvarivanja online kupovine.

Korisnik www.kupitehniku.ba web shopa je svaka osoba koja web stranicu www.kupitehniku.ba koristi u svrhu ostvarivanja kupovine proizvoda prezentiranih na istoj ili dobijanja informacija o pojedinom proizvodu.

Kupac proizvoda je posjetitelj web shopa koji je nakon pregleda i odabira proizvoda izvršio registraciju svojih podataka te naručio proizvod.

Prihvaćena ponuda je ponuda po kojoj je izvršena uplata.

Opšti uslovi korištenja i uslovi prodaje

Opštim uslovima korištenja uređuju se odnosi između Kupca i Trgovca  vezano uz uslove i način naručivanja proizvoda, cijene proizvoda, uslove i načine plaćanja, uslove narudžbe i dostave proizvoda, garancije proizvoda, zaštite ličnih i drugih podataka, pravo na raskid ugovora i ostala pitanja koja se tiču sklapanja ugovora o kupoprodaji putem web shopa. Ovi Opšti uslovi korištenja čine sastavni dio svakog kupoprodajnog ugovora zaključenog između Kupca i Trgovca putem ovog web shopa.

Informacije o pogodnostima i dostavi su sastavni dio uslova korištenja.

Prije zaključenja kupovine Kupac u aplikaciji izjavljuje da je pročitao ove Opšte uslove korištenja i samim tim ih i prihvatio.

Kupac fizička osoba može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. U ime i za račun poslovno nesposobnih osoba i maloljetnika mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici.

Pravo korištenja internet stranice www.tehnodepo.ba je lično pravo Korisnika, i ne može se na bilo koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe, niti je dozvoljeno da bilo koji Korisnik može prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe.

Trgovac zadržava pravo da, ukoliko to smatra potrebnim, u bilo kom trenutku i bez prethodne obavijesti izmijeni ili ukine bilo koji od navedenih Opštih uslova korištenja.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

Hvala Vam!
Upravo ste dodali sljedeći proizvod u korpu: