Live chat

Trenutno nismo online.

Kontaktirajte nas!
Prodaja - 061 091 091
Servis - 061 840 840

I'm offline

pon-pet 09:00h do 18:00h
sub 09:00h do 16:00h

Servis aparata

 

Svaki dan u našim domovima ovisimo o frižiderima, šporetima, mašinama i sušilicama. Kada kućanski aparat prestane sa radom, mi znamo koliko to može biti stresno za Vas. S druge strane, kupovina novog aparata predstavlja i veliku investiciju, tako da održavanje kućanskih aparata ima smisla, povjeravajući poslove servisiranja našoj servisnoj mreži. Kupi Tehniku na nivou cijele Bosne i Hercegovine nudi stručno održavanje kućanskih aparata, rješavanje problema i usluge popravke, koji mogu pomoći u produženju vijeka trajanja aparata i rad aparata u garantnom roku.

 
Servisna usluga
Prijava kvarova
Kvalifikacija i kvalitet usluge
Rezervni dijelovi
Koji tip uređa servisirate? Vršimo servis svih velikih aparata bijele tehnike, unutar i izvan roka garancije . Ovdje  treba dodati da vršimo i servisiranja grijača vode - bojlera. Za sada, ne vršimo servis TV i malih kućanskih aparata (pegli, fenova...). Za takvu vrstu servisa, na raspolaganju Vam je spisak ovlaštenih partnerskih servisa.
Za koje robne marke vršite servisne usluge? Za bijelu tehniku vršimo servis sljedećih robnih marki:Whirpool, Indesit, Hotpoint Ariston, Tesla, te Gorenje veliki aparati - van garancijskog roka.
Da li postoji cjenovnik usluga? Da. Popravka aparata u garantom roku je besplatna! Za popravku aparata koji ne podliježu garanciji, svi naši serviseri imaju ovjeren cjenovnik usluga i radne normative. Da biste se upoznali sa cijenama popravke aparata, molimo da pozovete na naš Viber broj 061 840 840 .
Hvala Vam!
Upravo ste dodali sljedeći proizvod u korpu: